Reviews

    positive review  Mike is een super fotograaf die enorm creatieve settings kan maken! Ik heb de eer gehad om met hem samen te mogen werken, en de foto's zijn mega tof geworden. Ik ben er superblij mee! Je kan zien en merken dat Mike plezier heeft met fotografie en dit zie je dan ook terug in zijn foto's. Thanks Mike! 🤗😊

    Kim Oedinghofen Avatar Kim Oedinghofen
    mei 3, 2019

    positive review  Meerder keren de eer gehad om met Mike te mogen shooten. Mike oogt heel professioneel en is daarbij ook nog een heel gezellige fotograaf om mee samen te werken. Zijn foto's komen er telkens als kunstwerkjes uit! Mike heeft een mooie visie en zijn passie voor fotografie zie je terug in elk detail van zijn nabewerkingen. Zeker 1 van de beste fotograven, een ongeloofelijke topper! Wat je wensen en verwachtingen ook mogen zijn; Bij Mike zit je altijd goed! 👍👍👍

    Juliet Lockhart Avatar Juliet Lockhart
    april 21, 2019

    positive review  meerdere malen met mike mogen shooten en naast dat hij ontzettend proffesioneel is en weet wat hij doet, laat hij je ook op je gemak voelen zodat qua fotos het beste in jezelf naar boven wordt gehaald. in alle resultaten die ik terug heb gekregen zie je dat ook gelijk terug.

    Eelkje Postmus Avatar Eelkje Postmus
    april 19, 2019

    positive review  Geweldige, professionele fotograaf! Hij heeft passie voor foto’s maken en dat zie je zeker terug! Gigantisch blij met elk resultaat van de shoots 😊 een echte aanrader!

    Jaimy Meijer Avatar Jaimy Meijer
    april 19, 2019

    positive review  Mike maakt echt geweldig mooie shots! De bewerking is ook niet normaal goed en hij is heel prettig om mee te werken! 1000/10 would recommend 👌

    Maria Ritzer Avatar Maria Ritzer
    maart 25, 2019

    positive review  Hele leuke fotograaf! Leuke ontvangst, we voelden ons gelijk op ons gemak en welkom. we zijn erg blij met onze foto's.

    Lonneke Vugs Avatar Lonneke Vugs
    maart 20, 2019

    positive review  Onwijs gave cosplay shoot gedaan met Mike. Toen ik zijn home studio binnenstapte, was ik gelijk onder de indruk van zijn apparatuur en vele talenten. Één ding is zeker, Mike is een echte professional. Daarnaast hing er een gezellige en ontspannen sfeer. Onwijs blij met de resultaten.

    Romy Borstel Avatar Romy Borstel
    maart 4, 2019

    positive review  vandaag een shoot mogen doen met Mike en wauw de foto's zijn zo gaaf geworden beter dan ik ooit had gedacht <3 Het was super gezellig en ik voelde me helemaal thuis, zeker een aanrader !

    Cynthia Vis Avatar Cynthia Vis
    maart 3, 2019

    positive review  Onlangs heb ik het genoegen gehad om met Mike een cosplay shoot te doen. En ik krijg maar niet genoeg van de foto's! Mike heeft een hele gave eigen stijl, die erg goed bij cosplay past. Ik raad Mike zeker aan!

    Norene Rogier Avatar Norene Rogier
    februari 24, 2019

    positive review  Samen met Mike ben ik zijn studio ingedoken om het concept "private investigator" in een "film noir" stijl uit te werken. Ik had van tevoren zijn fotos bekeken en had een gevoel dat dit niet mis kon gaan. Mijn onderbuikgevoel bleek juist te zijn, dankzij Mike zijn kennis over licht, camerahoeken en techniek en mijn poses kwamen we héél snel tot het beoogde resultaat (en daar voorbij!). Niet alleen dat; maar Mike is een rustig, bescheiden en een zeer aangenaam persoon om mee te werken. Na afloop heb ik van Mike heel snel een uitgebreide set met foto's ontvangen. Time well spent dus! Al met al blinkt Mike in alle vlakken waar ik een fotograaf op kan beoordelen uit en raad ik hem zeker aan mocht je ooit foto's willen laten maken! Een dikke welverdiende 5 uit de 5 sterren!

    Robin Hjh Avatar Robin Hjh
    januari 31, 2019

    positive review  Wil je de meest fantastische foto’s?! Ga dan naar Mike. Ik ben oprecht nog nooit tevreden geweest over close up foto’s en vooral niet gemaakt in een studio zonder natuurlijk licht, maar de foto’s van Mike zijn echt oprecht adembenemend. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend vriendelijk en fijn om mee te werken! Zeker voor herhaling vatbaar!

    Esmee van Rhee Avatar Esmee van Rhee
    januari 27, 2019

    positive review  Mike maakt echt geweldig mooie fotos! ik heb vorige zondag een fotoshoot in zijn studio gehad, en we hebben met alle gemakt en voorzieningen 3 Karacters gefotografeerd binnen 3/4 uur! (dat in mijn ogen bijna onmogelijk, haha) en de fotos zijn echt mooi geworden! de zelfde dag kreeg ik al meteen een voorproefje over hoe de fotos er uit kwamen te zien en 1 dag later heb ik al wat in me mail staan! Veder is hij fijn om mee te werken, goede communicatie en een echt aanrader!

    Marleen Baars Avatar Marleen Baars
    januari 23, 2019

    positive review  ⭐️Top ervaring! ⭐️ *Mike denkt goed mee over de sfeer van de shoot *Mike heeft een nette en geordende studio *Mike heeft leuke en bijpassende props thuis (lampjes) *Mike communiceert makkelijk en snel *Mike betrok mij met het kiezen van de foto's *Mike was razendsnel met het sturen van de gekozen foto's *Mike tagt model in de resultaten *Mike is vriendelijk, geduldig en behulpzaam (Ophalen van het station, wachten met omkleden en helpen met kapotte rits) Ik kan niet anders dan Mike Attinger Photography bij iedereen aanraden! ✨

    Lisa de Graaf Avatar Lisa de Graaf
    januari 14, 2019

    positive review  Mike is kundig, relaxt en weet precies wanneer hij de perfecte foto kan maken. We zijn onwijs verrast door de foto’s die hij voor de bruiloft van mijn broer heeft gemaakt. Niet door dat er een foto werd gemaakt en dat is juist zo mooi. Echt een aanrader!

    Maartje Krijnen Avatar Maartje Krijnen
    augustus 22, 2018

    5 star review  Mike is een fijne fotograaf, maar vooral ook een prettig en relaxed persoon om mee samen te werken. Na meerdere fotografen te hebben gehad voor ons resraurant (waarvan we de foto’s niet een sdurven te publiceren) gaan wij met volle trots aan de slag met de beelden die Mike heeft gemaakt van onze gerechten. Dankjewel Mike!

    Bernadette Albrecht Avatar Bernadette Albrecht
    mei 17, 2018

    5 star review  Mike heeft voor onze horeca geweldige foto's gemaakt van de gerechten. We hebben al meerdere fotografen hiervoor gehad en ik moet eerlijk zeggen dat de foto's van Mike er echt uit springen! Het water loopt er letterlijk van in je mond. De juiste sfeer, mooie belichting en hij wist de juiste composities te maken. En... ik had ze al binnen een week binnen! 🙂

    Iris Wischmann Avatar Iris Wischmann
    mei 17, 2018

    5 star review  Goede fotograaf, werkt netjes, en had de eerste bewerkte foto's al binnen een paar uur binnen!

    Manon Berendsen Avatar Manon Berendsen
    januari 11, 2018

    5 star review  Een tijd geleden een cosplayshoot gehad met Mike en zijn geweldige team. Ze waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam, daardoor voelde ik me goed op mijn gemak en konden we lekker aan de slag. We hebben redelijk lang geshoot, en daar zijn prachtige foto's uitgekomen! Zeker aan te raden! Voor herhaling vatbaar 🙂

    Muriel Droogsma Avatar Muriel Droogsma
    oktober 3, 2017

    5 star review  Zaterdag geshoot met Mike. Het was gezellig en hij was heel respectvol. De foto's zij super! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de samenwerking!

    Anika Harks Avatar Anika Harks
    oktober 3, 2017

    5 star review  Ik en mijn zusjes zijn Mike echt heel dankbaar voor onze mooie familie foto's! Hij heeft binnen korte tijd allerlei leuke composities bedacht en het was ontspannen en leuk! Wij hadden geen ervaring maar alles ging vanzelf en superblij met het resultaat! Kon niet beter, heel erg bedankt! 🙂

    Esmée Berkelaar Avatar Esmée Berkelaar
    juni 22, 2017
error: Content is protected !!