Over Mike

mike attinger fotograafSuperleuk dat je mijn fotografie website bezoekt!

Mijn naam is Mike Attinger (geboren in 1986) en ik ben een freelance fotograaf uit Nederland. Al mijn hele leven ben ik bezig met creatieve hobby’s en daar heb ik gelukkig mijn werk van kunnen maken. Van jongs af aan speel ik piano en drums. Gitaar en basgitaar zijn daar later ook bijgekomen. En nu produceer ik muziek voor Youtube artiesten van over de hele wereld. Voor hun produceer ik ook video’s en vanuit die rol ben ik dan ook de mooie wereld van fotografie binnengestapt.

Fotografie is echter niet zomaar uit de lucht komen vallen. Mijn vader was ook altijd bezig met fotografie. Wanneer hij met pensioen zou gaan zouden we dan ook samen gaan fotograferen. Helaas is hij (veel te jong) in 2012 overleden. Maar om zijn droom door te zetten heb ik mezelf leren fotograferen en geniet ik van elke fotoshoot. Ook mijn broer Marcel is veel bezig met fotografie, dus het zit wel degelijk in de familie.


Naast fotograaf ben ik ook in te huren als Online Content Creator gericht op social media. Denk daarbij aan de productie van video en muziek, webdesign en meer. Meer informatie op: www.mikeattinger.nl


Op deze website zijn vooral mijn portretfoto’s te vinden. Maar ik ben ook actief als food fotograaf en fotografeer veel voor restaurants. Mijn werk in die branche is te vinden onder de merknaam “For the Love of Food”. Bekijk de website op fortheloveoffood.nl.


Instagram: mikeattingerphoto
Facebook: mikeattingerphoto
Youtube: mikeattinger

error: Content is protected !!