Over Mike

mike attinger fotograafSuperleuk dat je mijn fotografie website bezoekt!

Mijn naam is Mike Attinger (geboren in 1986) en ik ben een freelance fotograaf uit Nederland. Al mijn hele leven ben ik bezig met creatieve hobby’s en daar heb ik gelukkig mijn werk van kunnen maken. Van jongs af aan speel ik piano en drums. Gitaar en basgitaar zijn daar later ook bijgekomen. En nu produceer ik muziek voor Youtube artiesten van over de hele wereld. Voor hun produceer ik ook video’s en vanuit die rol ben ik dan ook de mooie wereld van fotografie binnengestapt.

Mijn stijl fotografie wordt vaak omschreven als kleurrijk, magisch, filmachtig en sprookjesachtig. Of het nu om fotografie in de studio of op locatie gaat, ik hou ervan om met licht te experimenteren en te spelen. Ik voel me dan ook vereerd om een Nanlite ambassadeur te zijn.

Fotografie is echter niet zomaar uit de lucht komen vallen. Mijn vader was ook altijd bezig met fotografie. Wanneer hij met pensioen zou gaan zouden we dan ook samen gaan fotograferen. Helaas is hij (veel te jong) in 2012 overleden. Maar om zijn droom door te zetten heb ik mezelf leren fotograferen en geniet ik van elke fotoshoot. Ook mijn broer Marcel is veel bezig met fotografie, dus het zit wel degelijk in de familie.


Naast fotograaf ben ik ook in te huren als Online Content Creator gericht op social media. Denk daarbij aan de productie van video en muziek, webdesign en meer. Meer informatie op: www.mikeattinger.nl


Instagram: mikeattingerphoto
Facebook: mikeattingerphoto
Youtube: mikeattinger

error: Content is protected !!