Halloween Cosplay Shoots

Wil je nog heel graag toffe Halloween foto’s laten maken in jouw favoriete cosplay / kostuum? Kom dan naar de Halloween Cosplay Shoots op 22 oktober a.s.!

Op deze dag liggen alle grote en kleine Halloween props klaar voor de foto’s. Denk daarbij aan onderdelen van een skelet, heksenketel, spinnenwebben, nagemaakte grafstenen en nog veel meer. Daarnaast maken we uiteraard ook volop gebruik van de rookmachines en toffe belichting.Omdat er op dit moment in de studio ook flink wordt gebouwd aan de nieuwe kerstsettings zijn er geen vaste Halloween sets. In plaats daarvan gaan we samen kijken wat er bij jouw karakter/cosplay/kostuum past en neerzetten voor de foto’s. Daarvoor zijn twee grote zwarte achtergronden beschikbaar. Daarnaast zijn de tuin (incl. schommel) en de woonkamer ook beschikbaar.

Let op: je dient jouw eigen cosplay / kostuum mee te nemen en make-up te verzorgen.

Na de shoot met mij (Mike Attinger) kan je jouw 8 favoriete foto’s uitkiezen. Deze ontvang je daarna bewerkt digitaal in je mailbox. Uiteraard mag je naast de shoot met mij, ook zelf nog foto’s / filmpjes maken.

De studio zal geopend zijn van 12:00u tot 21:00u. Indien het niet regent is er de mogelijkheid om in de avond buiten ook enkele foto’s te maken. Uiteraard incl rook. De kosten voor deze shootdag bedragen 29.95 euro per persoon. Eten is niet inbegrepen (drinken uiteraard wel). Omdat de studio tot later open is kan je uiteraard wel eten laten bezorgen of iets opwarmen in de magnetron.

Het adres van de studio is Poortakker 1 in Eindhoven.

Klik hier om een ticket voor deze shootdag te bestellen.

error: Content is protected !!