Workshops

Om anderen met hun fotografie te helpen geef ik workshops in de studio in Eindhoven en op locatie. Alle workshops worden in groepsverband gegeven (maximaal 5 mensen). Op aanvraag zijn 1-op-1 workshops ook mogelijk. Momenteel bied ik de volgende workshops aan:


Basis fotografie workshop
Steeds meer mensen hebben een spiegelreflex of systeemcamera. Veel fotograferen nog met de camera op de automatische stand, maar uiteraard wil je graag van deze automatische stand af voor de beste foto’s. Wil jij graag meer uit jouw camera en fotografie halen? Dan is deze basis fotografie workshop perfect voor jou! Tijdens deze 2 uur durende workshop krijg je meer inzicht in functies en termen zoals diafragma, sluitertijd, ISO-waarde en nog veel meer. Graag hoor ik van te voren welke camera jij meeneemt naar de workshop. Daarnaast hoor ik het ook graag als je specifieke dingen wilt leren. Ik pas de workshop namelijk graag aan zodat iedereen er het meeste uit kan halen.

Kosten per persoon: 115 euro (incl. btw)
Locatie: Studio in Eindhoven


Basis fotobewerking workshop
Wil je graag de basics van fotobewerking leren? Tijdens deze workshop leer je de basis van programma’s zoals Adobe Lightroom en Photoshop. Veel van de dingen die je leert zijn ook te gebruiken in andere computerprogramma’s. Voor deze workshop dien je jouw eigen laptop mee te nemen. De duur van de workshop is 2 uur.

Kosten per persoon: 115 euro (incl. btw)
Locatie: Studio in Eindhoven


Combo basis fotografie & fotobewerking workshop
De basis van fotografie en de bewerking in één workshop leren? Dat kan perfect met deze combo workshop. In de eerste 2 uur leer je de camera en fotografie basics. En na een pauze van een half uur gaan we in de volgende 2 uur aan de slag met fotobewerking.

Kosten per persoon: 200 euro (incl. btw)
Locatie: Studio in Eindhoven


error: Content is protected !!