Christmas Shoots

Kerstshoot met kita_cosplay als Supergirl
Kita_cosplay als Supergirl

Heb je altijd al leuke en mooie kerstfoto’s willen laten maken? Kom dan naar de gezellige fotoshoot-dagen in de studio in Eindhoven! Op 14 en 15 december 2019 staan er meerdere foto-opstellingen in kerstthema klaar in de studio. De door Mike gemaakte foto’s kan je meteen meenemen (op een zelf meegebrachte USB-stick / harde schijf) of je ontvangt ze aan het einde van de dag via de email. De foto’s zijn daardoor direct klaar voor gebruik.

Wil je als fotograaf mee fotograferen tijdens deze dagen? Dat kan uiteraard! Neem daarvoor contact met Mike op via het contactformulier (klik hier voor het formulier).

Omdat er speciaal voor deze dag meerdere kerst-opstellingen worden gemaakt wordt er een vergoeding van 15 euro per persoon per dag gevraagd. Naast de foto’s zijn ook warme chocolademelk en een hapje inbegrepen. Wil je beide dagen komen dan bedragen de kosten in totaal 25 euro.

Beide dagen is de aanvang 12:30u en beginnen de fotoshoots om 13:00u. Fotoshoots vinden tot ongeveer 17:00u plaats.


Inschrijven voor de dagen kan eenvoudig via onderstaand formulier. Wanneer je op “Inschrijven” klikt word je naar de online betaalomgeving gebracht. Daar kan de betaling veilig via iDeal, Paypal of overboeking plaatsvinden.

Wil je liever in de studio betalen via pin? Dat is uiteraard mogelijk. Stuur daarvoor een berichtje via het contactformulier (klik hier voor het formulier). Let er wel op dat we maar een beperkt aantal inschrijvingen kunnen accepteren, omdat het anders te druk wordt. Iedereen die vooraf online betaalt via onderstaand formulier krijgt daardoor voorrang.

** Beide dagen zijn vol / uitverkocht! **


Actievoorwaarden

  • De door Mike gemaakte foto’s krijgen een standaard bewerking waardoor deze direct beschikbaar zijn en klaar voor gebruik;
  • In principe heeft Mike tijd om met iedereen 1 outfit te fotograferen. Zijn er meerdere fotografen aanwezig? Dan kan je altijd met die fotografen overleggen of zij extra outfits willen fotograferen;
  • Let goed op jouw eigendommen. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan en / of verlies van persoonlijke eigendommen;
  • Zijn er meerdere fotografen aanwezig? Dan kunnen bij die fotografen andere voorwaarden gelden aangaande aantal shoots en levertijd van foto’s.