Dag naar nacht fotografie


Dag naar nacht fotografie is één van mijn specialiteiten. Deze foto’s worden overdag genomen en doormiddel van de juiste camera instellingen (en een krachtige flitser) maak ik er een avond/nacht foto van. Door deze techniek kan ik ter plekke het resultaat al laten zien zonder gebruik van bewerkingsprogramma’s. Spelen met de tijd heeft iets magisch. Daarnaast is het tijd technisch ook erg handig, omdat we niet hoeven te wachten totdat de zon onder is gegaan. Een ander voordeel is het feit dat ook alle details van de omgeving nog steeds mooi worden belicht door het aanwezige zonlicht.Al vanaf het begin van mijn fotografie avontuur ben ik bezig met de dag naar nacht techniek. Deze twee foto’s waren de allereerste foto’s waarbij ik deze techniek gebruikte:

error: Content is protected !!