Cinematische fotografie


Anderen beschrijven mijn stijl van fotografie vaak als cinematisch / filmisch. Dit komt voornamelijk door mijn filmachtergrond. Een mooie belichting creëren is erg belangrijk voor mij en met cinematische portretten kan ik daar volop mee spelen. Wanneer ik in de studio werk bouw ik graag een passende set of eigenlijk een complete scene. Veel foto’s op deze pagina zijn dan ook in mijn studio in Veldhoven gemaakt. Zo ook de foto bovenaan deze pagina.


Lisa
 ⭐️Top ervaring! ⭐️ *Mike denkt goed mee over de sfeer van de shoot *Mike heeft een nette en geordende studio *Mike heeft leuke en bijpassende props thuis (lampjes) *Mike communiceert makkelijk en snel *Mike betrok mij met het kiezen van de foto's *Mike was razendsnel met het sturen van de gekozen foto's *Mike tagt model in de resultaten *Mike is vriendelijk, geduldig en behulpzaam (Ophalen van het station, wachten met omkleden en helpen met kapotte rits). Ik kan niet anders dan Mike bij iedereen aanraden! ✨ 

Cinematische fotografie is zeer geschikt voor verschillende doelgroepen. Als particulier is het uiteraard erg leuk om dergelijke foto’s te laten maken, maar ook zakelijk is cinematische fotografie een erg goede keuze. Films blijven namelijk altijd populair. Trek deze stijl door in uw uitingen om te zorgen voor herkenbaarheid.Cosplay speelt een grote rol in mijn soort fotografie. De cosplay fotoshoots vinden in de studio plaats, maar ook op locatie. Daarnaast ben ik als fotograaf uiteraard ook te vinden op de bekende conventies.

Interesse in een cinematische fotoshoot? Neem dan contact met mij op om jouw fotoshoot te bespreken.