Camera introductieworkshop

Heb je net een nieuwe camera gekocht (bijvoorbeeld voor de zomervakantie) en wil je graag de basisfuncties goed onder de knie krijgen? Dan help ik jou graag goed op weg in de camera introductieworkshop. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop leer je meer over de basisfuncties van jouw camera. Daarbij maakt het niet uit of je een spiegelreflex, mirrorless of compact camera hebt. Naar keuze geef ik deze workshop in de studio in Veldhoven of op een buitenlocatie in Eindhoven nabij de studio. De camera introductieworkshop is in principe 1-op-1, maar het is mogelijk om met een groepje de workshop te volgen. Bijvoorbeeld met vrienden en/of familie.


De kosten van de workshop bedragen 39,50 euro per persoon. Wil je met 3 of meer personen de workshop volgen? Dan geldt een tarief van 29,50 euro per persoon. De camera introductieworkshop kan doordeweeks (overdag of avond) en in het weekend plaatsvinden.


Liever de workshop op een andere locatie volgen? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op voor meer informatie.

Vul voor meer informatie of het boeken van de workshop onderstaand contactformulier in:

error: Content is protected !!