Bruiloft fotografie


Jullie trouwdag zou moeten aanvoelen als de allermooiste film die je ooit hebt gezien. En dat is dan ook hoe ik een bruiloft graag fotografeer; alsof elke foto een stilstaand beeld uit die mooie film is. Het is immers een mooie en belangrijke dag vol prachtige emoties. Als trouwfotograaf laat mijn stijl van fotografie en bewerking zich het beste omschrijven als cinematisch (filmachtig). Ik kijk graag naar de mooiste hoeken en hoe het licht valt. Op die manier zorg ik ervoor dat jullie met de mooiste foto’s het huwelijk keer op keer kunnen herbeleven.


Maartje
 Mike is kundig, relaxt en weet precies wanneer hij de perfecte foto kan maken. We zijn onwijs verrast door de foto’s die hij voor de bruiloft van mijn broer heeft gemaakt. Niet door dat er een foto werd gemaakt en dat is juist zo mooi. Echt een aanrader! 

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen de trouwfotograaf en het bruidspaar. Immers gaat het om de fotoreportage van jullie dag. Om die reden is een kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en kijken we of er een goede match is.

Wanneer jullie voor mij als jullie trouwfotograaf kiezen leggen we alle wensen en afspraken vast. Omdat jullie al genoeg aan jullie hoofd hebben heb ik daarna ook contact met de ceremoniemeester zodat alles vlekkeloos verloopt.


Neem voor de tarieven contact met mij op via de contactpagina. Extra opties zoals een mooi luxe en professioneel fotoboek zijn uiteraard ook mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op.