Black Friday Studio Actie

Het populaire concept Black Friday (en Cyber Monday) geniet ook in Nederland steeds meer bekendheid. En daar doe ik als fotograaf ook graag aan mee met een speciale kortingsactie. Van vrijdag 27 november 2020 t/m maandag 30 november 2020┬ákunt u een cadeaubon bestellen voor een fotoshoot in mijn studio in Eindhoven. Naast een fotoshoot (max 1,5 uur) in de mooie studio sets ontvang je ook een prachtige glasprint van jouw favoriete foto. Uiteraard ontvang je digitaal ook 7 bewerkte foto’s (meer verkrijgbaar tegen meerprijs). Het normale tarief is 299 euro, maar tijdens deze actie is de cadeaubon verkrijgbaar voor maar 149 euro.

Er zijn maximaal 8 cadeaubonnen beschikbaar. De cadeaubon is natuurlijk een geweldig cadeau, maar kan uiteraard ook gewoon voor een eigen fotoshoot worden gebruikt.

Het “bestellen” van de cadeaubonnen/fotoshoots kan eenvoudig met onderstaand formulier. Wanneer je op “betalen” klikt wordt u naar de online betaalomgeving (Mollie) gebracht. Daar kan de betaling veilig via iDeal of overboeking plaatsvinden.

Totaal: € -

Actievoorwaarden:

  • Bestellen kan van vrijdag 27 november 2020 (Black Friday) t/m maandag 30 november (Cyber Monday);
  • De portretshoot is voor iedereen, dus niet alleen voor cosplayers maar ook voor “gewone” portretfoto’s;
  • Alle cadeaubonnen worden op dinsdag 1 december 2020 via de e-mail verzonden;
  • Boekingen van de bestelde fotoshoots moeten voor 30 juni 2022 plaatsvinden;
  • Tarieven zijn incl. 21% BTW;
  • Voor extra opties gelden de normale tarieven;
  • De fotoshoot is geldig voor 1 persoon. De shoot vindt plaats in de studio in Eindhoven en duurt maximaal 1,5 uur. Uiterlijk 2 werkdagen na de fotoshoot ontvangt u een link om uw 7 favoriete foto’s te selecteren. Deze worden bewerkt en u ontvangt deze digitaal binnen 10 werkdagen na goedkeuring van de selectie. Meer bewerkte foto’s zijn beschikbaar tegen een meerprijs van 45 euro per 5 foto’s of 35 euro per 5 foto’s als deze optie direct wordt meebesteld. De glasprint van uw favoriete foto wordt binnen 14 werkdagen na levering van de bewerkte foto’s bij u thuis afgeleverd.
error: Content is protected !!